Als gast meefietsen

Het is mogelijk om samen met een van onze vrijwilligers een mooi tochtje in de omgeving van Voorburg te maken. Onze vrijwilligers hebben een vrijwilligersovereenkomst getekend en zijn in het bezit van een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) en een vrijwilligerscontract. Zij krijgen ondersteuning in het bepalen van de fietsroutes en het oefenen met het fietsen. 

De duofiets is eventueel ook beschikbaar om samen met uw familielid of bekende te fietsen na instructie en het tekenen van een gebruikersovereenkomst, maar de vrijwilligers die met gasten fietsen hebben hierbij voorrang over individuele gebruikers van de duofiets. De fiets wordt niet door ons verhuurd, gasten moeten in de doelgroep vallen en in Voorburg wonen.

Wilt u een proefritje maken?

Meld u zich aan via het contactformulier. We leggen u uit hoe de Duofiets werkt en koppelen u aan een passende vrijwilliger met wie u Voorburg en omstreken kunt gaan verkennen of eerst eens vrijblijvend een kort ritje maakt. De vrijwilliger stuurt en u kunt meetrappen of u lekker laten rijden. Dat spreekt u samen af, evenals waarheen u gaat fietsen. U kunt een voorbeeld van een route bekijken.

Ook als u meer informatie wilt ontvangen of door ons gebeld wilt worden met meer uitleg kunt u dit aangeven. Zodra wij uw formulier ontvangen hebben nemen we contact met u op.

9 + 8 =

Zo fijn dat Duofiets bestaat. Mijn levenscirkel blijft nu groot en ik kan blijven genieten van ons mooie Voorburg.

Ik kijk er naar uit dat ik weer kan fietsen: het voorjaar komt eraan!

Claartje

Eigen bijdrage

Als bijdrage in de kosten van onderhoud van de fiets vragen we van gasten € 3,00 per rit.