Steunt u ons ook?

Dankzij onderstaande sponsors kon de eerste gele duofiets worden aangeschaft en op 15 mei 2023 in gebruik genomen worden. Om de begroting rond te krijgen voor verzekering en onderhoud van de fiets betalen gasten een kleine bijdrage van € 3,00 per keer. Zo maken we het meefietsen voor iedereen mogelijk.

Wilt u ons (financieel) steunen of meedenken bij de inzet van de Duofiets? Neem dan contact met ons op.

Doet u mee?

Onze sponsoren:

De belangstelling is groot, er komen wekelijks aanmeldingen binnen en we ontdekken steeds meer dat er een grote behoefte is aan deze vorm van samen actief zijn. Geweldig middel ook om eenzaamheid tegen te gaan en mensen uit hun huis te halen, juist omdat we met gasten fietsen die nog thuis wonen, maar er alleen niet meer op uit kunnen. Vandaar dat we zelfs al nadenken over het moment dat één fiets niet meer voldoende is. Maar dan is er weer een flink bedrag nodig.

Wie zijn wij

Stichting Duofiets Voorburg is op 15 februari 2023 opgericht met als doel:

  • Het realiseren van een duofiets in de wijk zodat mensen die niet zelfstandig naar buiten kunnen, mee te nemen en erop uit te gaan en te bewegen.
  • Het op deze wijze die mensen weer in contact te brengen met de buitenwereld.

Na ontvangst van financiele steun van onderstaande sponsoren voor aanschaf van de Duofiets zijn wij maandag 15 mei 2023 gestart met fietsen. Bestuur en fietsers zijn allemaal vrijwilligers die met plezier hun tijd inzetten om erop uit te gaan en zaken goed te regelen.

Bestuur:

Marijke Mooijman, voorzitter
voorzitter@duofietsvoorburg.nl

secretaris en rooster
info@duofietsvoorburg.nl

Jos Beijk, penningmeester, techneut voor de Duofiets etc.

penningmeester@duofietsvoorburg.nl

Adresgegevens Stichting
Stichting Duofiets Voorburg
Buytenhof 34
2271DC Voorburg
info@duofietsvoorburg.nl

Rekeningnummer Regiobank: NL32RBRB8837389612
t.n.v. Stichting Duofiets Voorburg

Kamer van Koophandel nr. 89305531

Jaarverslag

Download ons jaarverslag over 2023. Klik op het PDF-icoontje: 

“Het is een fantastisch initiatief dat mensen het voortouw nemen om een dergelijke organisatie op te zetten en vrijwilligers te vinden en te binden om met buurtgenoten te gaan fietsen. Mensen die anders niet meer kunnen of durven, komen zo in beweging, in de buitenlucht én ontmoeten anderen. Een mooie activiteit om sociale netwerken – van zowel vrijwilligers als passagiers – te versterken.”

Mevrouw Gerrie Boshuis

ambtelijk secretaris, Stichting Brentano's Steun der Ouderdom